12Numara'dan Ultraslan'a Tarihi Cevap!

12Numara'dan Ultraslan'a Tarihi Cevap!

Ultraslan'ın dün yayınladığı bildiriye 12Numara bugün sitesinden tarihi bir cevap verdi!

 ÇÜRÜK KOKUSU

 

Öncelikle köklerinden bile çürük kokusu gelen bir camianın adına bildiri dedikleri bu trajikomik açıklamayla “utanmazlık tarihlerine” ekledikleri yeni sayfayla ne kadar gülünç olduklarını hatırlatmak isteriz.

Her hafta şikenin, dalaverenin babasının sergilendiği maçlarında şikeyi protesto ettiklerini iddia eden bu güruha aklı başında herkesin kaba etleriyle güldükleri malumdur..

Hele hele “nereye yürüdükleri” ve “hangi yolun yolcuları oldukları” gayet iyi bilinen bu topluluğun “yürüyüş düzenledik” palavrası da komiklikten bile ötedir!

“Çakma adalet bekçileri”nin adaletten, haktan, hukuktan bahsetmeleriyse iki kelimeyle mide bulandırıcı!.

“Zeki, çevik ve ahlaklı olma” vurgusuyla Yüce ATATÜRK’ün adını o kirli ağızlarınıza hiç almayın! ATATÜRK şayet o çok övündüğünüz “ahlak anlayışınızı” görseydi arsızlıktan köseleye dönmüş suratlarınıza tükürürdü!..

Madem “şahsi menfaatlerini sporun gelişmesinden önce düşünen beceriksiz yöneticilerin elinde oyuncak olmak” istemiyorsunuz, öncelikle borsada bile sizi düdükleyen yöneticilerinizden başlayın şikayet etmeye!

Gerçi zaten onların ve ağababalarının elinde oyuncaksınız ya, neyse!

“Milyonlarla anılan yatırımlar”dan kastınız size peşkeş çekilen arazi ve sahibi olamadığınız stad olmasın sakın? Yoksa “yatırım” derken kastettiğiniz o bayıldığınız “yatış”lar mı? Sözüm ona yüksündüğünüz “ayak oyunları”da piri olduğunuz dolaplar herhalde!

“Fair play” derken kastettiğiniz başkasının formasıyla sahaya çıkan Nalga mı, yoksa kendi takım arkadaşını tekme tokat döven Melo mu? Yoksa “onu çekme bunu çek” imparatoru mu?

“Dünyada –hayal sahnesi- olan futbolun Türkiye’de kirli oyunların, kötü oyuncular tarafından sahnelenen karanlık bir tiyatro sahnesine dönüşme” tespitiniz de kendi camianızı aslında ne kadar iyi bildiğinizin bir ikrarı!

O “bir gecede çıkartıldı” dediğiniz yasaya kimin muhalefet ettiğini ve o yasadan kimin yararlanmadığını da biz zaten biliyoruz.. Bu algı kirliliği çabalarına karnı tok herkesin! Ama “bir otelde bir gece” yaşananlardan kastınız Lütfü Bey’in “büyüklerimiz böyle istemiyor ha” uyarısıyla bastığı otelse, tamam!

“Yüce yargı” vurgusuyla adaletten bahsedip, henüz adli süreci bile tamamlanmamış bir konuda FENERBAHÇE’yi ve yöneticilerini suçlu ilan etmeniz de riyakarlığınız açık delili!

3 Temmuz’dan beri hukuk sisteminin FENERBAHÇE’yi koruduğunu iddia ediyorsanız ya ahmak olmalısınız ya da seslendiğiniz kamuoyunun zekasına hakaret ediyorsunuz demektir!

Bu ülkenin altını üstüne getiren, bizzat hükümet tarafından dile getirilen bir konunun “çeşitli spekülasyonlar” olduğunu düşünmeniz, pisliklerinizin ortaya dökülmesinden olan korkunuz olsa gerek..

Merak buyurmayın, FENERBAHÇE’yi aklamak ne sizin ne kimsenin haddi.. Zaten suçsuz olana atılan çamurların izi ellerinizde durdukça söz hakkınız yok sizin!

Asıl üç buçuk attığınız mevzunun ne olduğu aşikar! Aranızda anket yapsanız, “şampiyon olmaktansa FENERBAHÇE aklanmasın” diyecek kanı bozuklar ağır basar! FENERBAHÇE korkunuz sizin ruhunuzu çürütmüş!

Ha, bir cümlenize sonuna kadar katılıyoruz!

“Futbolumuz artık bu şike kangreninden kurtulmalı ve şikeye dair ne varsa spor tarihinden temizlenmelidir” Çok güzel! Gelin temizliğe Malatya’ya giden otomobillerden, 8-0’lardan başlayalım, ne dersiniz?

Hani yargının “gecikmiş de olsa gereken cevabı vereceğinden” bahsetmişsiniz ya, peynir ekmekle yediğiniz o aklınızla bir türlü “ak mı kara mı” olduğuna karar veremediğiniz yargıyı tehdit mi ediyorsunuz siz?

Ayrıca istediğiniz cevapsa FENERBAHÇE o cevabı defalarca verdi sahada size, vermeye de itinayla devam edecek!

Rakı masalarında ülkelerinin onurlarını pazarlayan, dolandırıcılıkta sınır tanımayan, vergi yüzsüzlüğünün bile suyunu çıkaran bir camianın çocuklarının da alıp alabileceği cevap odur zaten!

Bizzat başkanları tarafından 20 milyon oylarının adresi tarif edilen bir topluluk olarak, altı kalın çizgilerle fontları bold yaparak siyasilere gider yapmadan önce iki dakika delikanlı olun bari!

Ha delikanlı olmak mayanızda yok, o ayrı..

Bir de “vicdan ve ahlak sahibi herkesi” göreve davet etmişsiniz.. Sizde bu vasıflar bulunmadığına göre göreve davet ettikleriniz arasında kendiniz yoksunuz!

Son olarak; “KAMUOYUNA” diye başladığınız bildirinin başlığını değiştirin bir zahmet! Çünkü kamuoyuna değil “kimlerin OYU’na” seslendiğiniz ve kirli ellerinizle “kimlerin oyunlarına” oyuncak olduğunuz son derece ortada!.

Ve unutmayın!

Takip edeceğiniz tek şey her alanda fersah fersah tozunuzu atan FENERBAHÇE’nin gölgesidir!

12 Numara

Kaynak:Haber Kaynağı