100 METRELİK UÇURUMA YUVARLANDILAR; 2 ÖLÜ, 2 YARALI

100 METRELİK UÇURUMA YUVARLANDILAR; 2 ÖLÜ, 2 YARALI

Ağaca çarparak duran araçta bir yakınlarının cenazesine giden sürücü Eren Özcan, eşi Filiz Özcan öldü, kızı...

KASTAMONU'da, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlandı.

KARI KOCA HAYATINI KAYBETTİ

Ağaca çarparak duran araçta bir yakınlarının cenazesine giden sürücü Eren Özcan, eşi Filiz Özcan öldü, kızı ve babası ise, yaralı kurtuldu.

CENAZEYE GİDİYORLARDI

Kaza, bu gece Devrekani İlçesi Yaralıgöz Mevki'inde meydana geldi. İstanbul'da oturan Özcan ailesi, Sinop'un Güzelkent İlçesi'nde ölen bir yakınlarının cenazesine yetişmek için yola çıktı.

KAR YAĞIŞI YÜZÜNDEN

Eren Özcan, kar yağışı ve yoğun tipi nedeniyle kayganlaşan yolda yönetimindeki 34 UY 929 plakalı otomobilin kontrolünü yitirdi. Uçuruma yuvarlanan ve yaklaşık 100 metre sonra ağaçlara çarparak hurdaya dönen otomobili kullanan Eren Özcan ve eşi Filiz Özcan öldü. Otomobilde bulunan sürücünün babası Vedat Özcan, çiftin 15 yaşındaki kızı Merve Özcan ise yaralandı.

YOLDAN GEÇEN SÜRÜCÜ HABER VERDİ

Yoldan geçen bir sürücünün haber vermesiyle gelen jandarma ve AFAD ekipleri, önce yaralı Vedat Özcan ve torunu Merve Özcan'ı uçurumdan çıkardı. Ambulansla Kastamonu Dr.Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemeden sonra ölen sürücü ve eşinin cesetleri araçtan çıkarıldı. Ceset torbalarına konulup sedyeye bağlanan cesetler, halat yardımıyla güçlükle uçurumdan yukarıya çıkarıldı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Cesetler, daha sonra Devrekani Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Önde başka bir araçla Sinop'a giderken kazayı öğrenince dönen Aynur Özcan, kardeşi ve eşini kaybettiği kaza yerinde sinir krizleri geçirdi. Aynur Özcan, Güzelkent'te toprağa verilecek bir yakınlarının cenazesine katılmak üzere yola çıktıklarını söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı