10 Yaşında Kıza Tecavüz Kamerada

10 Yaşında Kıza Tecavüz Kamerada

ÖNCE BARDA Kİ KADINLARA

Edinilen bilgiye göre olay , Adana’nın Yüreğir ilçesinde bulunan bir barda 14 Ağustos günü meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde bara gelen Nazmi Ö. (45) isimli kişi , barda çalışan kadınlara sarkmaya başlayınca görevlileri tarafından mekandan çıkartıldı. Nazmı Ö. görevlilere direnerek bardaki kadınla görüşmek için ısrar etti.

BAR ÇALIŞANIN KIZI
 
Alkollü şahıs bara giren kadınla görüşmek için atıldığı mekana girmek istedi ama görevliler onu içeri almadı. Bunun üzerine barın bulunduğu sokakta beklemeye başlayan Nazım Ö. , barın önünde kadına ait otomobilde 10 yaşında bir kız çocuğunun uyuduğunu gördü. Otomobile açık penceresinden aracın kapısını açarak içeri girdi. Nazmi Ö.’nün otomobile girmesiyle kız uyanarak zanlıya karşı koymaya başladı. Alkollün de etkisiyle gözü hiçbir şey görmeyen Nazmi Ö. kız çocuğuna tecavüz etmeye çalıştı ancak kız zanlıya karşı koydu.

VATANDAŞLAR LİNÇ ETMEYE KALKIŞTI
 
Zanlı ile boğuşan kız olayı bardan çıkan bir kişinin görmesiyle kurtuldu. Otomobilin yakınındaki bir Nazmi Ö. ‘yü tekmeledi.. Kız çocuğu ise bu arada otomobilden çıkarak ağlayarak annesinin yanına koştu. Anne sinir krizleri geçirirken bir taraftan da zanlıya saldırdı. Otomobilin içinde linç edilen zanlı bir süre sonra otomobilden çıkartıldı. Bardan çıkan ve etraftaki vatandaşlar alkollü kişiyi linç etmek istedi.

YOL KENARINDA AĞIR YARALI BULUNDU
 
Bu anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Olaydan bir süre sonra zanlı bir yol kenarında yaralı olarak bulunarak hastaneye kaldırıldı. Zanlı yaklaşık 10 gün hastanede tedavi gördükten sonra taburcu olup çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Polis ise zanlıyı bu hale getiren şahısların bazıların yakalarken diğerlerini yakalamak için de operasyon başlattı.