10 bin 'milli içki' dağıtıldı !

10 bin 'milli içki' dağıtıldı !

Antalya'da bir firma, Başbakan Erdoğan'ın 'milli içki' açıklamasının ardından 10 bin ayran dağıttı.

10 bin 'milli içki' dağıtıldı
 
Antalya'da bir firma, Başbakan Erdoğan'ın 'milli içki' açıklamasının ardından 10 bin ayran dağıttı.
 
Akif ARICI/ANTALYA 
27.04.2013 17:17
 
 
 
 BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın “Milli İçkimiz Ayrandır" açıklamasının ardından Antalya'da bir firma, stant kurarak vatandaşlara 10 bin ayran dağıttı.
 
Kent merkezindeki 3 farklı noktaya kurulan 'Milli İçkimiz Ayran' stantlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 10 bin ayranın 1.5 saatte dağıtıldığı stantlarda kampanyaya destek veren de oldu, karşı çıkan da. Ücretsiz ayrandan alanlardan bazıları yanında simit dağıtılmasını isterken, bazıları da havanın sıcak olması nedeniyle ücretsiz serinlemenin tadını çıkardı. 
 
Ücretsiz ayrandan alan Neslihan Emiroğlu, “Herkes istediğini içebilir. Milli içkimiz diye bir şey yok yani. Biz şu an ayran içiyoruz ama her ortama ayak uydururuz" dedi.
 
Herkesin fikirlerine saygı gösterilmesi gerektiğini söyleyen Nezahat Şengül ise “Milli içkimiz rakıdır. İsteyen rakı, isteyen ayran içer" diye konuştu.
 
Vatandaşlara ücretsiz ayran dağıtan Yörükoğlu Süt Ürünleri Fabrika Satış Müfettişi Çetin Polat, “Başbakanımızın 'Milli içkimiz ayrandır' sözüne destek için böyle bir kampanya başlattık. 10 bin adet ayranı 1.5 saatte dağıttık. İlerleyen zamanda kampanyaya devam etmeyi düşünüyoruz" dedi.

ERDOĞAN'IN MİLLİ İÇKİ HABERİ İÇİN
                    TIKLAYINIZ