1 SAATTE AMELİYATSIZ MEME BÜYÜTME TEKNİĞİ

1 SAATTE AMELİYATSIZ MEME BÜYÜTME TEKNİĞİ

2016 yılında göğüs dolgunlaştırma operasyonları hakkında ön plana çıkacak olan estetik cerrahi teknikleri ile ilgili Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk bilgi verdi.

Henüz 2016 yılına girmeden gelişen teknolojiler 2015’in son aylarına damgasını zaten vurmuş durumda. Eskiden birkaç gün süren meme büyütme operasyonları artık dikişsiz, izsiz, ağrısız, acısız çabucak yapılabiliyor ve dolgun göğüslere sahip olmak isteyenler hayallerine öğle yemeği arasında bile ulaşabiliyor. Güzelliğine düşkün kadınlar, bunun yanı sıra burunlarındaki kemerlerden kurtulabiliyor. Kaş kaldırtıp, yüz gerdirme yaptırabiliyor, kırışıklıklarından çabucak kurtulabiliyor. 2016 yılında kadınlara sunulan modern estetik cerrahi teknikleri ile güzelleşmek çok daha kolay ve zahmetsiz olacak.

ARTIK AMELİYATSIZ GÖĞÜS BÜYÜTME REVAÇTA!

Geleceğin olmazsa olmaz prosedürü olarak lanse edilen “macrolane” denilen tedavi, implant yerleştirilmesini gerektirmeyen yenilikçi bir prosedürdür. Bunun yerine göğüsler ortalama bir saat süren bir enjeksiyon uygulaması ile dolgun hale getirilir. Etkileri geleneksel meme implantlarından etkileyici, bir fincan boyutunun dörtte üçü kadar meme boyutunun artmasını sağlar, enjekte edilen dolgu malzemesinin etkisi ise en az 2 ya da 3 yıl kadar sürebilir.

Göğüs büyütme

AMELİYATSIZ GÖĞÜS BÜYÜTMENİN AVANTAJLARI

Cerrahi operasyonlar ile kıyaslandığında ameliyatsız bir yöntem olduğu için izsiz, ağrısız, sonuçları hemen görülebilen bir operasyondur. Enjeksiyon ile yapılan kısa süreli bir operasyonla günlük hayata dolgun göğüsler ile dönülebilir. Günümüzde birçok kadın tarafından sık tercih edilen mucizevi bir estetik operasyondur. Kırışıklık tedavisinde kullanılan hyaluronik asit, dolgu malzemesi olarak meme altına enjekte edilir. Hyaluronik asit doğal olarak cildimizin dışa doğru şişmesini sağlayan bir maddedir. Prosedür bir saat içinde tamamlanır. Uygulamanın hemen ardından hasta işe dönebilir.

DOLGUN GÖĞÜSLERE KAVUŞMAK ARTIK ÇOK KOLAY

Ameliyatsız göğüs büyütme estetiği ile sadece göğüs büyütme yapılabilir. Eğer göğüste sarkma varsa meme dikleştirme ameliyatına da ihtiyaç vardır. Birçok kadın, cerrahi yöntemlerle göğüslerini büyütürken bazı kaygılar taşır. Anestezi, dikiş izi, implantın doğallığı gibi endişeleri ve ameliyat korkusu olan hastalar için bu operasyon büyük kolaylık sağlayan bir yöntemdir. Kaynak: Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk

Kaynak:Haber Kaynağı