1 HAFTADIR KAYIP

1 HAFTADIR KAYIP

İşte ayrıntılar…

EDİRNE’de bir haftadır kendisinden haber alınmayan 22 yaşındaki Gülendam Tahtaavlu, tüm aramalara rağmen bulunamıyor. Mustafa ve Hülya Tahtaavlu, hayatından endişe ettikleri kızlarının bir an önce bulunmasını istiyor.

Küçükpazar Umurbey Mahallesi’nde oturan Gülendam Tahtaavlu, geçen Pazartesi sabahı evinden çıktı. Akşam eve gelmemesinden şüphelenen Mustafa ve Hülya Tahtaavlu, çevrede yaptığı aramalarda bulamadıkları kızları için polise kayıp başvurusu yaptı. Polis ekipleri, mahalledeki MOBESE kameralarında yaptıkları incelemede Gülendam’la ilgili herhangi bir ize rastlayamadı. Genç kızın savcılık kararıyla yanında bulunan ancak kapalı olan cep telefonu incelemeye alındı.

Kayıp Gülendam’ın ayakkabı tamircisi olan babası Mustafa Tahtaavlu, 1 haftadır kayıp olan kızlarının bir an önce bulunmasını isteyerek, “Pazartesi sabah erken saatte işe çıktım, ağabeyi ve annesi de evden çıktıktan sonra kızım evden çıkmış. Bir daha kendisinden haber alamadık. Bir not bile bırakmadan gitti. Şüphelendiğimiz bir şey yok, polise de bildirdik. Onlar da arıyorlar, MOBESE kameralarını incelediler. Görüştüğü biri var da evlenmek istiyorsa bir haber ederdi. Öyle bir durum da yok. Bir haftadır haber gelmiyor” dedi.

Anne Hülya Tahtaavlu ise kızının hayatından endişe ettiğini ifade ederek, ailece perişan olduklarını söyledi. Anne Tahtaavlu, “Hiçbir ses yok, nerede ne yapıyor, kaçırıldı mı, bilmiyoruz. Bir haftadır evde gelecek bir sese bakıyoruz. Ailecek perişan olduk. Bir an önce bulunmasını istiyorum, çünkü hayatından da endişe ediyorum” dedi.

Ailesinin kayıp başvurusu üzerine soruşturma başlatan Edirne Emniyet Müdürlüğü ise genç kızın bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı